11.27.2004

Rammstein 25.11.2004

Olipa hyvä keikka!

Saavuimme (minä ja viisi velipoikaa) Hartwall-areenalle joskus seitsämän jälkeen, ja sen kummemmin jonottamatta pääsimme turvatarkastuksen jälkeen sisälle. Jotkut olivat kuulemma jonottaneet keikalle 2h!

Muutaman tuopposen jälkeen siirryimme itse katsomoon, jossa lämppäri oli jo lopetellut. Rammstein aloitti jyhkeällä Reise, Reise biisillä, ja siitä eteenpäin keikka vyöryi eteenpäin ilman välispiikkejä tms. Muutaman viimeisen biisin välillä Till taisi mutista suomeksi "kiitos", mutta siihen se jäi.

Keikasta on jo paljon kirjoitettu, mutta yksi koominen juttu on jäänyt puuttumaan. Hartwall-areenan turvamääräykset kai kieltävät myymästä lattiapaikkoja läheskään täyteen. Basistin surffatessa yleisöä kumiveneellä kädet meinasivat loppua kesken. Äijä itsekin katsoi huolestuneena, kun edessä oli yhtäkkiä kova lattia. Onneksi yleisö tajusi kääntää veneen ympäri. No, se oli hauskempaa, kun oli paikalla. ; )


4 comments:

Anonymous said...

Ah! Ahoi!

Entäs minun paidanostoepisodini? Et ole maininnut asiasta mitään vaikka niin asiasta (ja aiheesta!) pulttasin. Siitä ei, kumma kyllä, ole lehdissäkään kirjoitettu.

No heh ;)

Terv. Herr Kapitänleutnant

M said...

Hmmm.... mikä juttu siihen liittyikkään? Oli kai se "jännitys" juuri huipussaan siinä juuri ennen keikkaa, kun muistan vaan, että jostain hermoilit, mutta en muuta. ;)

M said...

"Terv. Herr Kapitänleutnant"

Olisiko se minun arvo sitten jotain Herr Berufssoldat Richter??

"Wtf?", sanois joku...

Anonymous said...

Tosinhan järjestys oli "Richterberufssoldat"...

No, se paitahässäkkähän syntyi kun joku pässi tunsi sen yhden myyjän ja jäi kertoilemaan naapurin ohitusleikkauksen aiheuttamista ylityövuoroista, joihin oli sattumoisin joutunut lankomies ja niinpä koko mökkikeikka jouduttiin perumaan!

Tai jotain yhtä tärkeää se kertoili, viivyttäen muiden kaupantekoa niin perkeleesti.

Lippu on Tampereen Priestin keikalle ;)